Добредојдовте во Консалтинг Интер Груп.

Доколку Ви е потребен навигатор низ инситуционалните лавиринти, личен помошник во справување со правните дилеми, пријатна работна атмосфера и професионален, но и пријателски совет, ние сме вистинскиот избор за Вас!Со традиција на успешно работење и неверојатна бројка на задоволни клиенти, нашата постојана работа и трудот кој го внесуваме во секој проект се најдобри докази за нашиот квалитет.
Со огромната палета на услуги кои ги нудиме Вашата работа ќе биде завршена со само еден Ваш контакт, без дополнителни грижи, со цел Вие да се посветите кон понатамошно развивање на Вашиот бизнис.

ЖИВОТЕН ВЕК НА КОМПАНИЈАТА

1. Основање
2. Промена
3. Стечај
4. Ликвидација

Повеќе

СТАТУСНИ ПРОМЕНИ

1. Присоединување
2. Спојување
3. Поделба

Повеќе

УПРАВНИ ПОСТАПКИ

1. Легализација на објекти
2. Приватизација на земјиште
3. Застапување пред надлежни органи и институции

Повеќе

ОРГАНИЗАЦИЈА И КОРПОРАТИВНО УПРАВУВАЊЕ

1. Бизнис и маркетинг планови
2. Физибилити студии
3. Правен и економски due diligence
4. Интелектуална сопственост
5. Инвестициски можности

Повеќе

ПРОЦЕНКИ

1. Трговски друштва и подвижен- недвижен имот
2. Транспортни средства
3. Побарувања и обврски

Повеќе

КОИ СМЕ НИЕ?

Компанијата КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП врши правни и консултантски услуги од областа на деловното право.
Поради зголемениот обем на работа и изразениот интерес од страна на клиентите, а со цел да се пресретнат нивите потреби, КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП прерасна во етаблирана и докажана компанија која својата дејност ја врши на пазарот на услуги во две канцеларии, во Скопје и Кавадарци.
Нашата компанија го зацврсти квалитетот на своите услуги преку соработка со бројни надворешни соработници и консултанти во повеќе области, како и проценители, финансиски менаџери, тим на адвокати кои со својата експертиза ја поддржуваат компанијата во сите проекти. Ваквиот тим придонесува кон целосно исполнување на потребите од секое поле на правото: правни, консултантски и консалтинг услуги од областа на деловното право, административно право, право на интелектуална сопственост, банкарско право, правен и економски due diligence, советувања околу тендери, бизнис планови, маркетинг планови, посредување помеѓу клиентите и институциите, како и секоја друга услуга која може да произлезе во текот на работењето на една компанија.
Компанијата ја исполнува својата општествена одговорност преку обучување на млади кадри – практиканти и истата е горд поддржувач на женското претприемништво и истакнат придонесител кон воспоставување на улогата на жената во бизнис секторот; идеја која е поткрепена со фактот дека и самата компанија е управувана од жена- управител.
Со цел да ја задржи постигнатата позиција и доверба од страна на клиентите, Консалтинг Интер Груп вложува во постојана надградба на својот кадар, следење на најновите трендови во работењето преку учество на обуки, предавања за надградување на знаењето, како и билатерални средби со странски компании кои сакаат да инвестираат во нашата држава. Наведеното придонесува кон постојано зголемување на квалитетот кој се нуди.Повеќе

ПРОФЕСИОНАЛНОСТУСЛУГИ

home-tabs

ТП, ДООЕЛ, ДОО, АД, ПЗУ, промени во компанијата / Основачи , управител, седиште, назив, основна главнина, прокурист, организација на подружница, лични податоци.
home-tabs

Основање, отворање на сметки нерезидентни сметки и други услуги поврзани со раотењето на претставништвото.
home-tabs

Бизнис и маркетинг планови и физибилити студии, инвестициски можности,правен и економски due diligence, заштита на трговска марка.
home-tabs

Советување за отпочнување на бизнис и правилен избор на финансирање на истиот , како и советување при избор на вистинските соработници.
home-tabs

Предлози за оптимална заштита на договорните страни, насоки за регулирање на договорните односи од сите области.
home-tabs

Посредување и советување за кредити, акредитиви, банкарски гаранции, отварање на сметки денарски, девизни, резидентни и нерезидентни.
home-tabs

Прибавување на сите нопходни документи, посредување со институции и консалтинг и консултантски услуги.
home-tabs

Легализација на објекти, приватизација на земјиште, уверенија за неосудуваност, потврди од Управа за јавни приходи, Царинска Управа и други државни органи и институции.
home-tabs

Право на паричен надоместок, Посредување за вработување, Вадење на работни дозволи за странци и пријава и одјава на вработени.

ЕВАЛУАЦИЈА

8,974Решени Случаи

19,715Успешни Случаи

30,123Регистрирани Случаи

58,971Студии на Случај

СРЕЌНИ КЛИЕНТИ

 • Воодушевени сме од професионалноста со која Консалтинг Интер Груп ни пристапи и експедитивноста со која ги оствари потребите на нашата компанија. Степенот на транспарентност во работењето направи ние да се чуствуваме сигурни и без двоумење да го прифатиме понудениот правен совет. Квалитетот на услугите на Консалтинг Интер Груп е проверен и докажан и ние со гордост ќе можеме да се наречеме нивни клиенти и во годините кои следат.


  Z Transportation Inc

 • Нема правен лавиринт од кој Консалтинг Интер Груп не може да го пронајде излезот! И најкомплицираните проблеми изгледаат едноставни низ призмата на советите на експертите на Консалтинг Интер Груп. Соработката со нив е прекрасно искуство, а леснотијата и експертизата со кои пристапуваат на секој проблем е сигурна гаранција за успех. Топло ги препорачуваме!

  БЕСТ ДОО
  БЕСТ ДОО

 • Консалтинг Интер Груп навистина нудат целосен пакет на услуги и се грижат за секој сегмент и секоја потреба на нашата фирма. Пристапот кој го имаат кон клиентите ни овозможува со еден повик да им објасниме што ни е потребно. Без понатамошно вложување на време и енергија од наша страна, тимот на Консалтинг Интер Груп во неспоредливо брзо време ги презема сите неопходни дејствија и ни обезбедува финален резултат.

  SAS TRANSPORT&LOGISTICS
  DOO Skopje

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО НАШИОТ ТИМ

Дознајте повеќе за нашиот тим од професионалци.

FACEBOOK TIMELINE

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Канцеларија Скопје

 • Бул Филип Втори Македонски 2- 2 /55
  Скопје

 • Мобилен: +389 78 202 107
 • Мобилен: +389 71 220 829
 • Телефон: +389 2 311 58 58
 • Е-маил: office@cig.com.mk

Канцеларија Кавадарци

 • ул Енгелсова бр 3
  Кавадарци

 • Мобилен: +389 78 218 710
 • Е-маил: office@cig.com.mk
Scroll Up