blog-grid

Консалтинг Интер Груп: Преработувачката и ИТ индустријата се најзаинтересирани за грантовите за комерцијализација на иновации

Консултанската компанија КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП специјализирана за деловно и корпоративно право со докажана ескпертиза од областа на прав...

Read More read-more
blog-grid

Семејни бизниси

КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП како водечка консултантска компанија специјализирана во областа на деловното право како една од услуги кои ги нуди ...

Read More read-more
Scroll Up