Новости

Вести

Еднакви

Пенка Мукаетова е сопственичка и Генерална менаџерка на Консалтинг интер Груп, консултантска компанија специјализирана за деловно и корпоративно право, со докажана експертиза од областа на правен и

Read More »

Среќна Нова 2021 година!

Почитувани клиенти, соработници и пријатели, Годината која изминува да ја испратиме со насмевка и надеж, дека никогаш повеќе нема да ни се повтори. Лекциите кои

Read More »

Во КОВИД кризата им помагаме на компаниите полесно да дојдат до финансии

КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП како консултантска компанија специјализирана за деловно и корпоративно право, со докажана експертиза од областа на правен и економски консалтинг, годинава даде голема

Read More »

Советник – Генералист

Пенка Мукаетова, Генерален менаџер на Консалтинг Интер Груп официјално е избрана за Советник-Генералист од страна на Агенција за поддршка на претприемништвото на Република Северна Македонија,

Read More »

Работна средба- Здружение на бизнис жени на РСМ со Вицепремиерот на Влада на РСМ, г-дин Фатмир Битиќи.

Дел од членките на Здружението на бизнис жени на Република Северна Македонија, предводени од Претседателката Валентина Дисоска остварија работна средба со Вицепремиерот на Влада на

Read More »

Што читам: Пенка Мукаетова

Во овој период, би кажала-деликатен момент, на сите ни треба и сила и верба и дополнителна мотивација, и токму затоа најдобро друштво се книгите. Да

Read More »

Пенка Мукаетова: Веќе имаме успешни ИПАРД проекти. Искористете ја можноста и аплицирајте!

Во моментов во Македонија се отворени повеќе повици за финансирање на проекти на македонските компании. За интересот на компаниите и за стручната поддршка која тие

Read More »

Мукаетова: Листите за проверка на усогласеност се потребни за да не се лута низ правните лавиринти

Имајќи  во предвид  дека ММСП се рбетниот столб на нашата економија со повеќе од 70% застапеност на пазарот нивната стабилност и поволна пазарна позиција се

Read More »

Аплицирање на повикот на ФИТР

Консултантската компанија КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП ги повикува компаниите да аплицираат на повикот на ФИТР Консултантската компанија КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП специјализирана за деловно и корпоративно право

Read More »

Аплицирање за ИПАРД

Консалтинг Интер Груп ги повикува компаниите да аплицираат за ИПАРД Консултанската компанија КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП специјализирана за деловно и корпоративно право со докажана ескпертиза од

Read More »

Успешна бизнис приказна на меѓународно ниво

„Консалтинг Интер Груп“ ја промовираше успешната бизнис приказна на меѓународно ниво Консултантската компанија „Консалтинг интер груп“ ја промовираше својата успешна бизнис приказна на третата Меѓународна

Read More »

Грантови за комерцијализација на иновации

Консалтинг Интер Груп: Преработувачката и ИТ индустријата се најзаинтересирани за грантовите за комерцијализација на иновации Консултанската компанија КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП специјализирана за деловно и корпоративно право со

Read More »

Oбезбедивме 10 милиони евра за нашите клиенти!

Пенка Мукаетова: Минатата година обезбедивме 10 милиони евра за нашите клиенти! КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП како консултантска компанија специјализирана за  деловно и корпоративно право, со  докажана експертиза од областа

Read More »

Проектот WE MAKE ги помести границите за женско претприемништво

Затворање на проектот: „WE MAKE: Женско претприемништво за конкурентност“,  финансиран од Европската Унија Проектот WE MAKE ги помести границите за женско претприемништво Скопје, 04.04.2019, – Во Скопје се

Read More »
Group 2

Адреса: ​„Филип Втори Македонски“ бр. 2-2/55, Скопје
Tел. број: 078 202 107 & 023 115 858
Е-адреса: office@cig.com.mk

Локација

2020 CIG - сите права се задржани. Дизајн - OCS

Scroll Up