Менаџмент

Менаџмент
DSC_0127ok 1
Пенка Мукаетова

Основач и генерален менаџер на КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП

Пправен консултант со докажана експертиза во деловното и корпоративното право. Преку учество на голем број проекти, активно работи на подобрување на бизнис климата како во нашата држава така и регионот. Горд поддржувач на женското претприемништво, искусен предавач, бизнис ментор, континуиран борец за поттикнување на улогата на жената во бизнис секторот како и за промовирање на важноста на жената како бизнис креатор. Прогласена е за Жена Менаџер за 2017 година од Агенција Марили и именувана за Дама Године од страна на Здружението Дете у Срцу како прв лауреат од Р.С Македонија.
Group 2

Адреса: ​„Филип Втори Македонски“ бр. 2-2/55, Скопје
Tел. број: 078 202 107 & 023 115 858
Е-адреса: office@cig.com.mk

Локација

2020 CIG - сите права се задржани. Дизајн - OCS

Scroll Up