Добредојдовте на официјалната веб страна на Консалтинг Интер Груп

– Ви требаат пари за раст и развој на вашиот бизнис?

– Зошто сме ние најдобриот избор за вас?

Цели

● Подобрување на квалитет и брзината на услугите кои се нудат на пазарот
● Заштедувањена време на компаниите кои имаат потреба од правни услуги
● Нов начин на развивање на свесноста на компаниите во врска со постење на консалтинг услугите
● Важноста на правниот совет во вистинско време

Мисија

Нашата мисија е континуиран напредок и усовршување на тимот на компанијата, а со тоа во делот на услугите кои ги нудиме, да поставиме се повисоки стандарди на квалитет во работењето и да овозможиме врвна консултантска услуга.

Визија

Нашата визија е да станеме лидер во земјата и регионот, како комплетен правен сервис, преку отварање на наши претставништва во повеќе држави.

- Растеме заедно со нашите клиенти

Зошто сме најдобриот
избор за вас?

  • Правниот совет е клучен елемент за успех во еден бизнис
  • Вредноста на правниот совет е непроценлива
  • На брз, ефикасен и квалитетен начин, со минмални ризици и целосна посветеност допринесува до посакуваната цел
  • Правните консултанти се директни чинители врз вашите сигурни деловни одлуки
0
Членови
0
Задоволни клиенти
0
Успешни проекти
- Консалтинг Интер Груп

Ви требаат пари за раст и развој
на вашиот бизнис?

  • Ние го знаеме патот за полесен пристап до финансиски средства
  • Стратешко бизнис планирање и финансиска писменост

НОВОСТИ

Најновите вести

Аплицирање на повикот на ФИТР

Консултантската компанија КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП ги повикува компаниите да аплицираат на повикот на ФИТР Консултантската компанија КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП специјализирана за деловно и корпоративно право

Read More »

Аплицирање за ИПАРД

Консалтинг Интер Груп ги повикува компаниите да аплицираат за ИПАРД Консултанската компанија КОНСАЛТИНГ ИНТЕР ГРУП специјализирана за деловно и корпоративно право со докажана ескпертиза од

Read More »

Успешна бизнис приказна на меѓународно ниво

„Консалтинг Интер Груп“ ја промовираше успешната бизнис приказна на меѓународно ниво Консултантската компанија „Консалтинг интер груп“ ја промовираше својата успешна бизнис приказна на третата Меѓународна

Read More »
Group 2

Адреса: ​„Филип Втори Македонски“ бр. 2-2/55, Скопје
Tел. број: 078 202 107 & 023 115 858
Е-адреса: office@cig.com.mk

Локација

2020 CIG - сите права се задржани. Дизајн - OCS

Scroll Up