Добредојдовте на официјалната веб страна на Консалтинг Интер Груп

– Ви требаат пари за раст и развој на вашиот бизнис?

– Зошто сме ние најдобриот избор за вас?

Цели

● Подобрување на квалитет и брзината на услугите кои се нудат на пазарот
● Заштедувањена време на компаниите кои имаат потреба од правни услуги
● Нов начин на развивање на свесноста на компаниите во врска со постење на консалтинг услугите
● Важноста на правниот совет во вистинско време

Мисија

Нашата мисија е континуиран напредок и усовршување на тимот на компанијата, а со тоа во делот на услугите кои ги нудиме, да поставиме се повисоки стандарди на квалитет во работењето и да овозможиме врвна консултантска услуга.

Визија

Нашата визија е да станеме лидер во земјата и регионот, како комплетен правен сервис, преку отварање на наши претставништва во повеќе држави.

- Растеме заедно со нашите клиенти

Зошто сме најдобриот
избор за вас?

  • Правниот совет е клучен елемент за успех во еден бизнис
  • Вредноста на правниот совет е непроценлива
  • На брз, ефикасен и квалитетен начин, со минмални ризици и целосна посветеност допринесува до посакуваната цел
  • Правните консултанти се директни чинители врз вашите сигурни деловни одлуки
0
Членови
0
Задоволни клиенти
0
Успешни проекти
- Консалтинг Интер Груп

Ви требаат пари за раст и развој
на вашиот бизнис?

  • Ние го знаеме патот за полесен пристап до финансиски средства
  • Стратешко бизнис планирање и финансиска писменост

НОВОСТИ

Најновите вести

Еднакви

Пенка Мукаетова е сопственичка и Генерална менаџерка на Консалтинг интер Груп, консултантска компанија специјализирана за деловно и корпоративно право, со докажана експертиза од областа на правен и

Read More »

Среќна Нова 2021 година!

Почитувани клиенти, соработници и пријатели, Годината која изминува да ја испратиме со насмевка и надеж, дека никогаш повеќе нема да ни се повтори. Лекциите кои

Read More »
Group 2

Адреса: ​„Филип Втори Македонски“ бр. 2-2/55, Скопје
Tел. број: 078 202 107 & 023 115 858
Е-адреса: office@cig.com.mk

Локација

2020 CIG - сите права се задржани. Дизајн - OCS

Scroll Up